Referinta: WG4000

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE WINGO4BDKIT

Pentru porţi batante cu canaturi de până la 2 m, montare externă. *Costul transportului pentru acest produs va fi calculat in functie de dimensiunea si greutatea acestuia. Costul va fi transmis telefonic in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

Pret 2.856,00 RON
Mai multe
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

FOTOCELULE NICE EPLB

EPLB

Pereche de fotocelule pentru exterior, pentru conectare prin nice bluebus.

242,00 RON
Cantitate

Descriere

Fotocelule Large sincronizate, fixe sau orientabile, și cu tehnologie Nice BlueBUS, atât pentru exterior, cât și de încastrat.

Simple și versatile: versiuni de încastrat EPLIO compatibile cu cele mai importante standarde de pe piaţă pentru înlocuirea fotocelulelor vechi sau pentru respectarea unor limitări existente, fără a fi nevoie de un adaptor suplimentar.

Sigur: dispozitiv de tip D conform standardului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optică dintre transmiţător (TX) și receptor (RX).

Prin utilizarea funcţiei de fototest se poate atinge categoria 2 de siguranţă pentru avarii, conform standardului EN 954-1.

Modelele EPL, EPLO, EPLIO au 2 niveluri de capacitate.

Tehnologii avansate: circuit antiorbire care elimină posibilele interferenţe ale luminii solare.

Discrete: carcasă din policarbonat deosebit de solidă cu o deschidere de 9 mm faţă de perete în versiunea de încastrat.

Comode: pahar adaptor EKA03 pentru a efectua comod amenajările necesare încastrării.

Tehnologie Nice BlueBUS: versiuni prevăzute cu sistem de comunicare Nice BlueBUS, care permite o conectare ușoară a tuturor dispozitivelor la unitate doar prin intermediul a două cabluri, prin conexiune în paralel și selectare a punţilor de adresare, conform funcţiei alese.

Sistemul recunoaște în mod automat dispozitivele conectate la reţeaua BlueBUS și permite sincronizarea automată a mai multor perechi de fotocelule pentru evitarea altor interferenţe posibile.

Interfaţă IB: permite conectarea unor fotocelule cu tehnologie Nice BlueBUS la unităţi prevăzute cu intrări pentru contact cu fotocelule tradiţionale.

Detalii ale produsului
EPLB
16 alte produse in aceeasi categorie: