Referinta: WG4000

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE WINGO4BDKIT

Pentru porţi batante cu canaturi de până la 2 m, montare externă. *Costul transportului pentru acest produs va fi calculat in functie de dimensiunea si greutatea acestuia. Costul va fi transmis telefonic in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

Pret 2.856,00 RON
Mai multe
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

WIRELESS NICE IT4WIFI

IT4WIFI

Interfaţă Wi-Fi pentru controlul automatizărilor Nice.

535,00 RON
Cantitate

Descriere

Interfaţă WI-FI care permite controlul automatizărilor NICE compatibilă cu protocolul Opera Şi BusT4.

UŞor de instalat:

• Folosind cablul primit, conectaţi mufa BusT4 la interfaţa Wi-Fi. Apoi conectaţi mufa BusT4 sau IBT4N în unitatea de comandă;

• Puteţi folosi IT4WIFI cu aplicaţia MyNice pentru Android sau Apple HomeKit pentru iOS. Apoi configuraţi aplicaţia utilizând smartphone-ul.

Interfaţa IT4WIFI poate fi instalată în unitatea de comandă sau într-un mediu protejat. Pentru a te conecta la reţeaua Wi-Fi se poate folosi un cablu BusT4 de până la 100m lungime.

Geolocaţie: cu funcţia GPS activată pe smartphone, poarta sau uŞa de garaj se va închide / deschide când dispozitivul se află la o distanţă prestabilită.

Comandă vocală: Deschide Şi închide poarta sau uŞa de garaj cu Siri (Disponibil doar pentru iOS). Automatizarea poate fi activată printr-o singură comandă vocală.

Funcţii avansate: Programarea deschiderii Şi închiderii este extrem de simplă.(exemplu: "De luni până vineri deschide uŞa de garaj la ora 19:00.")

Integrarea în Apple HomeKit.

Nice deţine certificare Apple HomeKit cu interfaţă IT4WIFI: organizează automatizările Nice cu aplicaţia Apple's Home și creează scenarii personalizate cu alte dispozitive conectate la HomeKit.

Detalii ale produsului
IT4WIFI
16 alte produse in aceeasi categorie: