Referinta: WG4000

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE WINGO4BDKIT

Pentru porţi batante cu canaturi de până la 2 m, montare externă. *Costul transportului pentru acest produs va fi calculat in functie de dimensiunea si greutatea acestuia. Costul va fi transmis telefonic in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

Pret 2.856,00 RON
Mai multe
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

FOTOCELULE NICE EPMB

EPMB

Pereche de fotocelule pentru exterior, pentru conectare prin nice bluebus.

242,00 RON
Cantitate

Descriere

Medium sincronizate, fixe sau orientabile, și cu tehnologie Nice BlueBUS.

Sigur: dispozitiv de tip D conform standardului EN12453, care permite detectarea obstacolelor de pe axa optică dintre transmiţător (TX) și receptor (RX).

Prin utilizarea funcţiei de fototest se poate atinge categoria 2 de siguranţă pentru avarii, conform standardului EN 954-1.

Tehnologii avansate: circuit antiorbire care elimină posibilele interferenţe ale luminii solare.

Instalare simplificata: Tehnologia wireless (EPMOW) elimina nevoia de cablu intre fotocelule și unitatea de control. Fotocelulele se conecteaza la unitatea de control printr-un modul ultra-compact dedicat(IBW) care poate fi montat direct in sistem sau unitatea de control, daca sunt separate. La o interfata IBW pot fi conectate pana la 7 dispozitive folosind tehnologia Nice BlueBUS.

Datorita tehnologiei cu reflexie(EPMOR), doar celula principala trebuie conectata prin cablu și nu partea oglinda cu reflexie, economisind timp de montaj.

LED integrat in versiunea EPMOR: modulul LED ELMM poate fi instalat in fotocelulele EPMOR pentru a lumina zona de tranzit, actiona ca și lampa de semnalizare sau pentru a furniza informatii de diagnostic.

Sistem universal: EPMOR poate fi conectat la orice sistem nou sau montat.

Mentenanta simplificata: EPMOW ofera autodiagnosticare cu LED ce indica posibile anomalii sau statusul bateriei, facilitand astfel instalarea și mentenanta.

Practice: unghi de recepţie de 10°. Versiunile orientabile permit compensarea diferenţelor de centrare de până la 30°.

Modelele EPM, EPMO, EPMA și EPMAO au 2 niveluri de capacitate.

Rezistente, și în versiunea antiefracţie: carcasă din ABS rezistentă la agenţii atmosferici, disponibile și cu carcasă metalică.

Tehnologie Nice BlueBUS: toate modelele sunt disponibile cu sistemul Nice BlueBUS, care permite o conectare ușoară a tuturor dispozitivelor la unitate doar prin intermediul a două cabluri, prin conexiune în paralel și selectare a punţilor de adresare, conform funcţiei alese. Sistemul recunoaște în mod automat dispozitivele conectate la reţeaua BlueBUS.

Sincronizare automată a mai multor perechi de fotocelule pentru evitarea altor interferenţe între dispozitive.

Interfaţă IB: permite conectarea unor fotocelule cu tehnologie Nice BlueBUS la unităţi prevăzute cu intrări pentru contact cu fotocelule tradiţionale.ule pentru evitarea altor interferenţe între dispozitive.

Detalii ale produsului
EPMB
16 alte produse in aceeasi categorie: