Referinta: WG4000

AUTOMATIZARI PORTI BATANTE WINGO4BDKIT

Pentru porţi batante cu canaturi de până la 2 m, montare externă. *Costul transportului pentru acest produs va fi calculat in functie de dimensiunea si greutatea acestuia. Costul va fi transmis telefonic in momentul in care veti fi contactat pentru confirmarea comenzii.

Pret 2.856,00 RON
Mai multe
In stoc
Toate produsele din topul vanzarilor
  • Banner

LAMPA SEMNALIZARE WALKY

WLT

Lumină multifuncţională cu Led.

159,00 RON
Cantitate

Descriere

Versiune unică cu alimentare 12/24 Vca/Vcc: cu funcţie de lumină intermitentă, lumină de control sau crepusculară.

O idee nouă pentru mai multă siguranţă: dacă este conectat la ieșirile corespunzătoare ale unităţilor, Wallyght poate funcţiona ca lumină de semnalizare, ca led intermitent normal sau ca lumină de control, luminând zona înconjurătoare.

Dacă este conectat la ieșirea cu alimentare de 12/24 Vca/Vcc, Wallyght poate rămâne mereu aprins. În plus, prin activarea senzorului crepuscular încorporat, se poate aprinde la apusul soarelui și stinge în zori.

Deosebit de eficient, durată foarte lungă de viaţă: cele două leduri de 1 W au o durată de viaţă de 70.000 de ore (utilizare continuă).

Fixare orizontală, pe perete sau pe tavan: posibilitatea de orientare a fasciculului de lumină și compactitatea cutiei IP44 face ca Wallyght să poată fi utilizat într-un mod și mai flexibil.

Detalii ale produsului
WLT
16 alte produse in aceeasi categorie: